ICIDCA sobre los derivados de la caña de azúcar
Volumen 52 – No. 2 – mayo – agosto – 2018
Considerations on the payment for quality of the raw material from the potential performance of sugarcane (PPS)
Héctor Jorge-Suarez, Alberto González-Marrero, Antonio Vera-Méndez y Sergio Guillén-Sosa
Determinación del contenido de tierra que entra junto a la caña al ingenio
Soil level determination intake with cane
Rubén Monduí-González, Ramón Consuegra-del Rey
Prospective technological for the sustainable employment of the biomass of the cane of sugar in the bioeléctricas during and after harvest
Antonio Aguilar-Pardo, Juan Fernández-Rodríguez, Dagney Aguilar-Estrada, Yaneisy Díaz Jiménez
Stability of foliar stimulants supplemented with urea as source of nitrogen. Influence of the concentration and the total solids content
Manuel Díaz-de los Ríos, Tania García-Martínez, Marlen Lorenzo-Maiquez, Ivis Morales-Pérez, Mercedes Reynosa-Blanco y Sheila Quesada-Pestano
Evaluación ambiental de una destilería en Cuba
Environmental evaluation of a distillery in Cuba
Dania Alonso-Estrada, Norge Garrido-Carralero, Orly López-Delgado
Liofilización de bacterias y levaduras de interés industrial
Freezer drying of bacteria and yeasts of industrial interest
Aidín Martínez-Sánchez, María Teresa Fernández-Santisteban, Gisela González-Pardo,
Gisela De Armas-García
Producción de ácido levulínico: una revisión bibliográfica
Production of levulinic acid: a review
Jessica Rodríguez-Aguilera, Adolfo Brown-Gómez, Amaury Álvarez-Delgado,
Georgina Michelena-Álvarez
Scale up study of fructooligosaccharides (FOS) production at industrial level in the sorbitol plant
Odalys Capote-Peña, Enrique R. Pérez-Cruz, Alejandro Fonte-Pérez, Marlen C. Alfonso-Lorenzo, Arodis Caballero-Núñez, Ángel Joseph-Marshall, Erduin Luis-Delgado, Ramón Consuegra-del Rey, Yordanis Martínez-Pereira, Guillermo A. González-Pedroso
Evaluación del Lebame en el tratamiento de los residuales de Fitomas
Evaluation of Lebame in the treatment of the residuals of Fitomas
Dianelis Roget-Guevara, Claudia Fandiño-Rodríguez, Indira Pérez- Bermúdez, Yohana de la Hoz-Izquierdo
Transition to the NC ISO 9001: 2015 and renewal of the certification of the Quality Management and Food Safety System of the ICIDCA, with scope to Vigía Premium rums
Grisel María Ortega-Arias-Carbajal, Maricela Vega-Batista, Idania Blanco-Carvajal,
Arlyn Reyes-Linares, Marlyn Pérez-Rodríguez, Tania García-Martínez, Marta González-Martínez, Irma Ramos-Pouza, Marlen Lorenzo-Maiquez, Sidarma Hernández-Castellanos,
Arletys González-Ruíz
El orden de los autores de un artículo científico, su calidad y la de la revista donde se publica
Author’s Rank in Scientific Papers, its Quality and the Quality of the Publishing Journal
Jorge T. Lodos-Fernández